Ekologisk Aloe Vera
Ren och FinEkologisk Kallpressad Aloe Vera
Aloe Vera
hem  hudtyp  lodder och tvalvard  tvalens historia  faq

 

e-ikon   Olika kvalitet på Aloe Vera

Aloe Vera
Kallpressad Aloe Vera Juice Den absolut bästa Aloe Veran, inga kemiska metoder får användas och är den enda Aloe Veran som garanterat innehåller alla vitaminer, mineraler och fantastiska egenskaper som Aloe besitter.

Varmpressad Aloe Vera Juice Denna är också producerad utan kemikalier eller tillsatser. Dock är kvaliten oftast ojämn och i många fall har denna process ojäna värden på de mineraler och vitaminer som Aloe Veran innehåller. Denna kvalitet är bättre än raffinerad Aloe Vera men långt ifrån den optimala kvaliten.

Raffinerad Aloe Vera Juice Vanlig eller raffinerad Aloe Vera är av en mycket sämre kvalitet och här används kemiska processer för att Aloe Veran ska få en normal färg och smak. Denna Aloe Vera saknar mycket av de goda egenskaperna som Aloe Vera har.

 

e-ikon   Vilken hudtyp passar denna Aloe Vera gel för?

Aloe Vera gel passar för alla hudtyper, beroende på mängd.
  • En person med oljig hy bör använda produkter med aloe vera 1 gång per vecka.
  • Person med torr hy kan använda produkter med aloe vera dagligen.
  • Personer med kombinerad hy kan använda produkter som innehåller aloe vera på de torra områdena varje dag och de oljiga områdena 1 gång per vecka.
  • Har du normal hy så fungerar aloe vera jättebra i produkten, varje dag.
woman face

 

e-ikon   Vad är speciellt med Ren och Fin tvålar?

Våra tvålar innehåller endast de bästa ingredienserna. Exempelvis använder vi endast extra virgin oljor (kallpressade jungfruoljor) som är framställda helt utan kemikalier och upphettning.

Detta för att försäkra oss om att alla vitaminer, mineraler och andra goda egenskaper finns i vår råvara. Detta är vi på Ren och Fin ganska ensamma om. I många fall används förvirrande ord och texter för att påskina den fina kvaliten i de råvaror som tvålen är gjord av.

Ord som ren (pure), organisk (ekologisk), bästa, utvalda och finaste betyder inte att ingredienserna är av bästa kvalitet.

I en dyr olivtvål som ska innehålla olivolja och andra naturliga oljor, så hittar jag ordet olivolja av ospecifiserad kvaltet på tionde plats av ca. 20 ingredienser och där hälften av ingredenserna inte hör hemma i produkter man skall använda på sin hud enligt mig.

P.g.a. min känsliga hy så började jag att göra egna tvålar och har kommit fram till att naturliga kallpressade jungfru-ingredienser är det enda som fungerar för min hud.

 

e-ikon   Produkter som innehåller ekologisk kallpressad aloe vera

Aloe Oliv Kokos
x

Tvål
Aloe+Olive

Aloe Oliv Kokos

 

Normal/torr/mycket torr hy

Passar bra till känslig hy

72% Ekologisk extra virgin olivolja, 27% ekologisk extra virgin kokosolja och 1% kallpressad aloe vera juice är det i denna moderna tvål med aloe vera.

Ren och Fin Klarna

 

 

e-ikon   Navigera

Hem  Hudtyp  Lodder och Tvalvard  Tvalens Historia  faq
Ingredienser:

Olivolja

Solrosolja

Kokosolja

Minerallera

Sheasmör

Aloe Vera

Mandelolja

Lavendel

Ren och Fin Klarna

 
  Copyright Ren och Fin 2019