FAQ och Kontakt
Ren och FinKontakta oss
Kontakta FAQ Ren och Fin
hem  hudtyp  lodder och tvalvard  tvalens historia  faq

 

Ren och Fin FAQ   FAQ

Vanliga frågor och svar

Vi har öppet 7 dagar i veckan och dygnet runt kan ni handla. Vi svarar på frågor Måndag-Söndag 10.00-20.00.

Våra produkter säljs i daglägset exklusivt på https://renochfin.se

Vi skickar dina produkter senast näst kommande vardag. Posten tar oftast 1-3 dagar på sig att leverera inom Sverige.

Du är välkommen att returnera dina produkter inom 14 dagar genom att skicka tillbaka ditt paket till oss. För att returen ska bli godkänd behöver produkterna vara oöppnade och oanvända. När vi har mottagit din retur kommer vi att återbetala dig för de returnerade produkterna.

Frakt för retur och ev. frakt vid produktköp, betalas endast tillbaks då produkten är felaktig. Dock måste returnummer först erhållas.

För adress och returnummer, emaila: retur@renochfin.se

Kontakta oss inom 7 dagar efter erhållande av trasig produkt.

Emaila foton + förklaring till: retur@renochfin.se

Om du vill bli återförsäljare, kontakta oss på: sales@renochfin.se

Information om produkter

Vi använder endast ekologiska ingredienser i våra produter.

Alla ekologiska ingredienser är naturliga ingredienser, det vill säga att de kommer från naturen, men det finns ämnen som endast kan betraktas som naturliga, till exempel vatten eller minerallera.

Vi använder endast extra virgin ingredienser i våra produter.

Alla extra virgin ingredienser är naturliga ingredienser, det vill säga att de kommer från naturen, men det finns ämnen som endast kan betraktas som naturliga, till exempel vatten eller minerallera.

Ja, alla våra produkter är veganska.

Nej, vi testar inte produkter på djur.

Alla ingredienser står klart och tydligt på vår hemsida och på förpackningen av tvålen. Vi har inga gömda ingredenser eller ingredienser som är i små mängder som man enligt lag inte behöver redovisa, de redovisar vi.

Vi får inte hävda att våra produkter läker något. Vi tror att våra naturliga produkter, i form av rena ekologiska naturprodukter av högsta kvalitet är en viktig del i en långsiktig plan.

Vill du ha medicin så är det säkrast och bäst att kontakta en läkare.

Du som bryr dig om din hud, har känslig hud och misstänker att de undermåliga ingredienser och de onödigt många kemikalier som finna i många tvålar, rekommenderar vi att ni ger Ren och Fin tvålarna en chans.

Vi har inte bara de bästa ingredienserna i våra tvålar, vi ser även till att värna om moder jord, så att nästa generation kan njuta av den. Därför väljer vi Ekologiska oljor och smör av absolut högsta kvalitet.

Våra tvålar är naturliga och milda. Kontakta din doktor eller barnmorska, så kan de säkert hjälpa dig med råd om vilka ingredienser som fungerar bra och mindre bra.

Våra tvålar är naturliga och milda. Kontakta din doktor eller bvc (barnavårdscentral), så kan de säkert hjälpa dig med råd om vilka ingredienser som fungerar bra och mindre bra.

 

Ren och Fin Logo   Vad är speciellt med Ren och Fin tvålar?

Våra tvålar innehåller endast de bästa ingredienserna. Exempelvis använder vi endast extra virgin oljor (kallpressade jungfruoljor) som är framställda helt utan kemikalier och upphettning.

Detta för att försäkra oss om att alla vitaminer, mineraler och andra goda egenskaper finns i vår råvara. Detta är vi på Ren och Fin ganska ensamma om. I många fall används förvirrande ord och texter för att påskina den fina kvaliten i de råvaror som tvålen är gjord av.

Ord som ren (pure), organisk (ekologisk), bästa, utvalda och finaste betyder inte att ingredienserna är av bästa kvalitet.

I en dyr olivtvål som ska innehålla olivolja och andra naturliga oljor, så hittar jag ordet olivolja av ospecifiserad kvaltet på tionde plats av ca. 20 ingredienser och där hälften av ingredenserna inte hör hemma i produkter man skall använda på sin hud enligt mig.

P.g.a. min känsliga hy så började jag att göra egna tvålar och har kommit fram till att naturliga kallpressade jungfru-ingredienser är det enda som fungerar för min hud.

Ren och Fin Logo   Kontakta oss

Postadress:
Better Connection EU AB
Box 44011
100 73 Stockholm
 
Besöksadress:
Better Connection EU AB
c/o Peter Östlund
Hövdingagatan 23a
126 52 Hägersten

Email: info@renochfin.se
Telefon: 08-31 99 88
Org. nr: 559188-3045

Ren och Fin Klarna

 

 

Ren och Fin Logo   Navigera

        
Ingredienser:

Olivolja

Solrosolja

Kokosolja

Minerallera

Sheasmör

Mandelolja

Lavendel

Ren och Fin Klarna

 
  Copyright Ren och Fin 2020