Naturlig minerallera
Ren och FinNaturlig lera med mineraler
Minerallera Ren och Fin
hem  hudtyp  lodder och tvalvard  tvalens historia  faq

 

Ren och Fin Logo   Vi använder endast naturlig mineralrik lera för huden

Marockansk Lera Rosa Kaolinlera Sjölera
Vit lera Denna lera är en mild lera. Kan änvandas av dig med torr, känslig, akneutsatt hud. Den är mild och lugnande mot huden, hjälper till att ta bort döda hudceller och avslägsnar föroreningar från porerna. Denna minerallera stimulerar cirkulationen och ger näring åt huden.

Marockansk lera Den Marockanska leran är den allsidiga leran som passar för alla hudtyper. Rengör huden och hjälper till att torka ut och dra ut pormaskar till ytan. Rengör huden och passar normal, torr, oljig och känslig hy. Passar dig som har aknebenägen hud och hjälper till att ta bort döda hudceller. Rengör från olja ner i porerna.

Fransk grön lera Sjölera som den också kallas kan änvandas av dig med oljig, normal, känslig och aknebenägen hud. Rengör från olja ner i porerna., hjälper till att ta bort döda hudceller och avslägsnar föroreningar från porerna. Denna minerallera stimulerar cirkulationen och ger näring åt huden.

Fransk rosa lera Rosenlera som den också kallas kan änvandas av dig med torr, normal, känslig och aknebenägen hud. Rosa lera är förmodligen den mildaste mineralleran som kan användas på huden och passar därför extra bra till dig som har extra känslig hud. Rengör på djupet utan att ta bort all den egna oljan som finns i huden och porerna.

 

Ren och Fin Logo   Vad är speciellt med Ren och Fin tvålar?

Våra tvålar innehåller endast de bästa ingredienserna. Exempelvis använder vi endast extra virgin oljor (kallpressade jungfruoljor) som är framställda helt utan kemikalier och upphettning.

Detta för att försäkra oss om att alla vitaminer, mineraler och andra goda egenskaper finns i vår råvara. Detta är vi på Ren och Fin ganska ensamma om. I många fall används förvirrande ord och texter för att påskina den fina kvaliten i de råvaror som tvålen är gjord av.

Ord som ren (pure), organisk (ekologisk), bästa, utvalda och finaste betyder inte att ingredienserna är av bästa kvalitet.

I en dyr olivtvål som ska innehålla olivolja och andra naturliga oljor, så hittar jag ordet olivolja av ospecifiserad kvaltet på tionde plats av ca. 20 ingredienser och där hälften av ingredenserna inte hör hemma i produkter man skall använda på sin hud enligt mig.

P.g.a. min känsliga hy så började jag att göra egna tvålar och har kommit fram till att naturliga kallpressade jungfru-ingredienser är det enda som fungerar för min hud.

 

e-ikon   Produkter som innehåller mineralrika leror

Grön Lera Solros Shea Tvål
x

Tvål
Green+Sun+Shea

Grön Lera Solros Shea Tvål

 

Normal/oljig/kombinerad hy

Djuprengörande

Passar bra till känslig och aknebenägen hy

72% Ekologisk extra virgin solrosolja, 27% ekologisk extra virgin sheasmör och 1% naturlig minerallera är det i denna djuprengörande tvål.

Rosa Lera Oliv Shea Tvål
x

Tvål
Pink+Olive+Shea

Rosa Lera Oliv Shea Tvål

 

Normal/torr/mycket torr hy

Djuprengörande

Passar bra till känslig och aknebenägen torr hy

72% Ekologisk extra virgin olivolja, 27% ekologisk extra virgin sheasmör och 1% naturlig minerallera är det i denna djuprengörande tvål.

Ren och Fin Klarna

 

 

Ren och Fin Logo   Navigera

        
Ingredienser:

Olivolja

Solrosolja

Kokosolja

Minerallera

Sheasmör

Mandelolja

Lavendel

Ren och Fin Klarna

 
  Copyright Ren och Fin 2020