Ren och FinNaturlig lera med mineraler
Mineraler från världens alla hörn
ger ett färgrikt och mystiskt intryck.
Rengörande och mild som en
lättsam vind tränger den djupt in.
      

 

e-ikon   Vi använder endast naturlig mineralrik lera för huden

Red moroccan clay
Vit lera Denna lera är en mild lera. Kan änvandas av dig med torr, känslig, akneutsatt hud. Den är mild och lugnande mot huden, hjälper till att ta bort döda hudceller och avslägsnar föroreningar från porerna. Denna minerallera stimulerar cirkulationen och ger näring åt huden.

Marockansk lera Den Marockanska leran är den allsidiga leran som passar för alla hudtyper. Rengör huden och hjälper till att torka ut och dra ut pormaskar till ytan. Rengör huden och passar normal, torr, oljig och känslig hy. Passar dig som har aknebenägen hud och hjälper till att ta bort döda hudceller. Rengör från olja ner i porerna.

Fransk grön lera Sjölera som den också kallas kan änvandas av dig med oljig, normal, känslig och aknebenägen hud. Rengör från olja ner i porerna., hjälper till att ta bort döda hudceller och avslägsnar föroreningar från porerna. Denna minerallera stimulerar cirkulationen och ger näring åt huden.

Fransk rosa lera Rosenlera som den också kallas kan änvandas av dig med torr, normal, känslig och aknebenägen hud. Rosa lera är förmodligen den mildaste mineralleran som kan användas på huden och passar därför extra bra till dig som har extra känslig hud. Rengör på djupet utan att ta bort all den egna oljan som finns i huden och porerna.

 

e-ikon   Vad är speciellt med Ren och Fin tvålar?

Våra tvålar innehåller endast de bästa ingredienserna. Exempelvis använder vi endast extra virgin oljor (kallpressade jungfruoljor) som är framställda helt utan kemikalier och upphettning.

Detta för att försäkra oss om att alla vitaminer, mineraler och andra goda egenskaper finns i vår råvara. Detta är vi på Ren och Fin ganska ensamma om. I många fall används förvirrande ord och texter för att påskina den fina kvaliten i de råvaror som tvålen är gjord av.

Ord som ren (pure), organisk (ekologisk), bästa, utvalda och finaste betyder inte att ingredienserna är av bästa kvalitet.

I en dyr olivtvål som ska innehålla olivolja och andra naturliga oljor, så hittar jag ordet olivolja av ospecifiserad kvaltet på tionde plats av ca. 20 ingredienser och där hälften av ingredenserna inte hör hemma i produkter man skall använda på sin hud enligt mig.

P.g.a. min känsliga hy så började jag att göra egna tvålar och har kommit fram till att naturliga kallpressade jungfru-ingredienser är det enda som fungerar för min hud.

 

e-ikon   Produkter som innehåller mineralrika leror

magnify  Viktig information om nya regler för renovering av fastighet. 2018-05-27

magnify  Skandiabankens ekonomer förutspår en nedgång av räntan. 2018-05-03

magnify  Nya lagar kring bokföring för Bostadsrättsföreningar, momsen skall kvittas f.o.m. 1 Januari 2019.

magnify  Styrelsemässan kommer till Stockholm 18 April 2019, se till att träffa oss där.

 

e-ikon   Hitta annan information