Om oss
Ren och FinOm oss
Om Ren och Fin
hem  hudtyp  lodder och tvalvard  tvalens historia  faq

 

Ren och Fin Logo   Om Ren och Fin

Ren och Fin

Hej Vänner,

Vi på Ren och Fin tror på en hälsosam vardag. En vardag där vi bryr oss om människor och moder jord. På vår jord så pressar och förädlar vi frön, frukter, växter och bär enligt gamla traditioner, naturligt som det gjorts i tusentals år.

Resan startade för 2 år sedan med att göra egen tvål med olika ingredienser och kvaliteter på ingredienserna. Efter hundratals tester så är vi idag övertygad om att det enda vi alla borde tvätta oss med är tvålar med de bästa naturliga ingredienserna som moder jord kan erbjuda.

Nu har vår resa kommit till den punkt där vi vill erbjuda våra produkter till fler personer, inte bara till familj och vänner. Det är därför vi har skapat webbsidan Ren och Fin.

Med en enkel och tydlig förteckning på vilka ingredienser som vi använder, står de med stora bokstäver på framsidan och sidan av etiketten. De flesta av våra produkter innehåller 2-5 ingredienser.

Välkommen hit!

Mvh /Ren och Fin Teamet

 

Ren och Fin Logo   Vad är speciellt med Ren och Fin tvålar?

Våra tvålar innehåller endast de bästa ingredienserna. Exempelvis använder vi endast extra virgin oljor (kallpressade jungfruoljor) som är framställda helt utan kemikalier och upphettning.

Detta för att försäkra oss om att alla vitaminer, mineraler och andra goda egenskaper finns i vår råvara. Detta är vi på Ren och Fin ganska ensamma om. I många fall används förvirrande ord och texter för att påskina den fina kvaliten i de råvaror som tvålen är gjord av.

Ord som ren (pure), organisk (ekologisk), bästa, utvalda och finaste betyder inte att ingredienserna är av bästa kvalitet.

I en dyr olivtvål som ska innehålla olivolja och andra naturliga oljor, så hittar jag ordet olivolja av ospecifiserad kvaltet på tionde plats av ca. 20 ingredienser och där hälften av ingredenserna inte hör hemma i produkter man skall använda på sin hud enligt mig.

P.g.a. min känsliga hy så började jag att göra egna tvålar och har kommit fram till att naturliga kallpressade jungfru-ingredienser är det enda som fungerar för min hud.

Ren och Fin Klarna

 

 

Ren och Fin Logo   Navigera

        
Ingredienser:

Olivolja

Solrosolja

Kokosolja

Minerallera

Sheasmör

Mandelolja

Lavendel

Ren och Fin Klarna

 
  Copyright Ren och Fin 2020